CHP'li milletvekili kaza geçirdi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Topbaş, memleketi Afyonkarahisar’da trafik kazası geçirdi.Kazayı yara almadan atlatan Topbaş'ın aracında maddi hasar meydana geldi.Afyonkarahisar'da Gaziler Anma Günü nedeni Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı'na çelenk koym

CHP'li milletvekili kaza geçirdi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Topbaş, memleketi Afyonkarahisar’da trafik kazası geçirdi.

Kazayı yara almadan atlatan Topbaş'ın aracında maddi hasar meydana geldi.

Afyonkarahisar'da Gaziler Anma Günü nedeni Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı'na çelenk koyma törenine katılan Topbaş, tören sonrasında devlet övünç madalya töreni için protokol ile birlikte Halk Eğitim Merkezi salonuna geçti. Burada günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmaların ardından iki polise Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından Devlet Övünç Madalyası verildi.

CHP Milletvekili Ahmet Topbaş, tören bitiminde şoförü birlikte aracına binip hareket ettiği sırada arkadan gelen şehir içi halk otobüsü vekilin aracına yandan çarptı. Aracın sol çamurluğu ile birlikte tamponu hasar gördü.

Kaza sonrasında protokol ve çevredekiler Topbaş'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Topbaş, hiç kimsede bir şeyin olmamasının önemli olduğunu belirterek, "Ucuz atlattığımız bir kaza. Olmaması gereken bir kaza. Ama ne yapalım Allah'tan gelen kaza." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset