CHP'li kadınlar kolları sıvadı

 Son olarak CHP Sürmene Kadın Kollarının yapılanmasını oluşturan CHP Trabzon Kadın Kolları üyeleri bu kez Akçaabat’taydı. İlçelerdeki kadın kollarının yapılanmasını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten CHP Trabzon Kadın Kolları Başkanı Gönül Adalı, kadınl

CHP'li kadınlar kolları sıvadı

 Son olarak CHP Sürmene Kadın Kollarının yapılanmasını oluşturan CHP Trabzon Kadın Kolları üyeleri bu kez Akçaabat’taydı.

İlçelerdeki kadın kollarının yapılanmasını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten CHP Trabzon Kadın Kolları Başkanı Gönül Adalı, kadınların siyasetteki önemine dikkat çekerek; ‘’Cumhuriyetimizin değerlerinin tehdit altında olduğu, devletimizin üniter yapısının tartışılmaya başlandığı günümüzde, kadınlarımızın evlerinden çıkarak, ülkenin geleceğinde söz sahibi olmaları, yalnızca bizim değil, tüm halkımız için hayati bir önem taşımaktadır. CHP Trabzon Kadın Kolları olarak sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyor, kadınlarımızın siyasette söz sahibi olmaları adına elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bugün Akçaabatlı kadınlarımızın örgütlenmesini tamamlamak için buradayız. Akçaabat teşkilatında görev alacak olan arkadaşlarımızın görevlerini layıkı ile  yapacaklarına, Akçaabatlı kadınlarımıza yol gösterip, sorunlarına çözüm üreteceklerine tüm kalbimle inanıyorum. Hedefimiz Bu ay içerisinde tüm İlçe örgütlenmelerimizi tamamlayıp, iktidar koşusunda kadınlarımızın da desteğini kazanmaktır. Bu duygularla, CHP Akçaabat Kadın Kolları’nda görev üstlenen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

CHP Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Leyla Akşan, AKP’nin kadınların din duygularını sömürdüğünü ve buna izin vermeyeceklerini belirterek; ‘’Görevimizin ve sorumluluğumuzun öneminin farkındayız. Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uygulayacağını iddia eden AKP’nin kadınlarımızı din sömürüsüyle yanına çekmesine, onları çözümsüzlüğe mahkum etmesine izin vermeyeceğiz. Türkiye’nin olduğu gibi, kadınlarımızın kurtuluşunun da CHP iktidarında olduğunu, anlatmak için İlçemizde çalmadık kapı bırakmayacağız’’ ifadelerini kullandı.

CHP Akçaabat Kadın Kolları şu isimlerden oluştu.

Başkan Leyla Akşan; Yönetim Kurulu üyeleri Günay Alış, Semra Bulut, Zuhal Çelik, Zehra Saraç, Fatma Ayşan, Leyla Saraç; Yedekler Ayşe Moradaoğlu, Muhterem Sağlam, Rufide Haberal, Nevin Bal.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset