CHP'li İnce için 'taciz' fezlekesi

  F.B. isimli bir bayan, 2010'da Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, İnce'nin mesaj yoluyla kendisine hakaret ve tacizde bulunduğunu iddia etmişti.Mesajların ise konuyu ilettiği avukat tarafından silindiğini belirtmiş, savcılıktan telefonunu arayan

CHP'li İnce için 'taciz' fezlekesi

 

 

F.B. isimli bir bayan, 2010'da Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, İnce'nin mesaj yoluyla kendisine hakaret ve tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

Mesajların ise konuyu ilettiği avukat tarafından silindiğini belirtmiş, savcılıktan telefonunu arayan ve kendisine mesaj gönderen numaraların kayıtlarının çıkartılmasını istemişti. İddiaları yalanlayan Muharrem İnce ise yıpratılmak istendiğini savunarak karşı dava açmıştı.

İddiaları dikkate alarak inceleme başlatan savcılık, F.B.'nin telefon kayıtlarının Telekomünikasyon İdaresi Başkanlığı'ndan (TİB) istenmesine karar verdi. TİB'den gelen kayıtlarda, İnce'nin F.B.'yi geç saatlerde aradığı ve mesaj attığı ortaya çıktı.

Mesajların sözlü taciz ve hakaret içerdiği kanaatine varan savcılık, İnce hakkında fezleke hazırladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset