CHP'li Hamzaçebi'den ilginç iddia

CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi ise ''Akşamdan sabaha kadar üniversite kurulduğunu'' iddia etti.  Elitaş'ın, Abdullah Gül adıyla üniversite kurulmasına ilişkin teklifinin dün AK Parti grubuna verilmesine rağmen, bugün hemen komisyona getirilerek u

CHP'li Hamzaçebi'den ilginç iddia

CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi ise ''Akşamdan sabaha kadar üniversite kurulduğunu'' iddia etti.

 

Elitaş'ın, Abdullah Gül adıyla üniversite kurulmasına ilişkin teklifinin dün AK Parti grubuna verilmesine rağmen, bugün hemen komisyona getirilerek usule aykırı bir şekilde tasarıya eklenmek istendiğini ifade eden Hamzaçebi, ''Hükümetin bilgisinden kaçınılarak, hayatta olan bir Cumhurbaşkanı hakkında üniversite kurulmasına ilişkin teklifin getirilmesi yanlıştır. Adına üniversite kurulması da Abdullah Gül'den önce Tayyip Erdoğan'ın hakkıdır. Bu durum, '2010'dan sonra AKP yok, ama ben ondan önce adını bir üniversiteye yazdırayım' telaşının bir göstergesidir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset