CHP'li gençler kızdı ve topluca...

Finike CHP Gençlik Kolları'nın yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları yazılı açıklamada, Başkan Sinan Geyikçi'nin görevden alınmasını kınadılar. Geyikçi'nin görevden alınmasına ilişkin hiçbir açıklama yapılmadığının belirtildiği açıklamada, Geyikçi'ye savunma

CHP'li gençler kızdı ve topluca...

Finike CHP Gençlik Kolları'nın yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları yazılı açıklamada, Başkan Sinan Geyikçi'nin görevden alınmasını kınadılar. Geyikçi'nin görevden alınmasına ilişkin hiçbir açıklama yapılmadığının belirtildiği açıklamada, Geyikçi'ye savunma hakkı verilmediği de öne sürüldü.

Açıklamada, bu yaklaşımın ''despotik ve statükocu'' olduğu vurgulanarak, ''İl yönetimiyle birlikte hareket eden statükocu anlayışı tekrar protesto ediyor, gençlik kolları yöneticileri olarak görevimizden istifa ediyoruz. Düşüncelerimizi Türkiye ve Finike için devam ettireceğiz'' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset