CHP'li Başkana Meydan Dayağı

CHP Lideri Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'da bir süre önce görevden alınan Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir'in yakınları, İl Başkanı Ömer Melli'yi dövdü.CHP İl Başkanlığı'na gelen öfkeli kalabalık, kendilerini sakinleştirmeye çalışan Melli ile tartıştı

CHP'li Başkana Meydan Dayağı

CHP Lideri Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'da bir süre önce görevden alınan Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir'in yakınları, İl Başkanı Ömer Melli'yi dövdü.

CHP İl Başkanlığı'na gelen öfkeli kalabalık, kendilerini sakinleştirmeye çalışan Melli ile tartıştı. Çıkan arbedede Ömer Melli yumruklandı. Gözünde morluklar oluşan Melli, binadan uzaklaştırıldı. Öfkeli kalabalık ise polisin olay yerine gelmesiyle dağıldı. Kavgadan sonra evinde dinlenen il başkanı, CHP'nin kitle partisi olduğunu ve böyle olayların yaşanmasından üzüntü duyduğunu, şikáyetçi olmayacağını söyledi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset