CHP'li Başkan kefaletle serbest!

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ne bağlı Büyükyoncalı Belde Belediye Başkanı CHP'li Necati Sezer, ihalelere fesat karıştırıldığı ve imar uygulamalarında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla sevk edildiği mahkeme tarafından 200 bin lira kefaletle tutuksuz yargılanmak

CHP'li Başkan kefaletle serbest!

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'ne bağlı Büyükyoncalı Belde Belediye Başkanı CHP'li Necati Sezer, ihalelere fesat karıştırıldığı ve imar uygulamalarında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla sevk edildiği mahkeme tarafından 200 bin lira kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Saray Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Büyükyoncalı Belediyesi'ne geçen 15 Haziran 2011 günü imarlarda usulsüzlük ve ihalelere fesat karıştırıldığı iddiasıyla operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında belediye çalışanları ve 4 meclis üyesinin bulunduğu 13 kişi gözaltına alınarak sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Operasyon sırasında Bulgaristan'da olduğu iddia edilen ve ifadesi alınamayan Büyükyoncalı Belediye Başkanı 51 yaşındaki Necati Sezer, dün jandarma ekiplerine teslim oldu. Saray Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınan Sezer, daha sonra adliyeye sevk edildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na da ifade veren Necati Sezer, imarlarda usulsüzlük ve ihalelere fesat karıştırıldığı ididasıyla tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi.

Yaklaşık 5 saat süren işlemlerin ardından mahkeme, evli ve 2 çocuk babası Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer'i yurt dışına çıkış yasağı koyarak 200 bin lira kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset