CHP'li Arıtman kendini savundu

Trabzon’da yapılan  Kadın Erkek Fırsat eşitliği komisyon toplantısında Trabzonlu bayanlar satılıyor” şeklinde sözler sarf ettiği iddia edilen CHP İzmir Milletvekili ve Kadın Erkek Eşitliği komisyonu üyesi Canan Arıtman sözlerinin maksatlı olarak çarpıtıld

CHP'li Arıtman kendini savundu

Trabzon’da yapılan  Kadın Erkek Fırsat eşitliği komisyon toplantısında Trabzonlu bayanlar satılıyor” şeklinde sözler sarf ettiği iddia edilen CHP İzmir Milletvekili ve Kadın Erkek Eşitliği komisyonu üyesi Canan Arıtman sözlerinin maksatlı olarak çarpıtıldığını iddia etti.

Trabzon’da yapılan  Kadın Erkek Fırsat eşitliği komisyon toplantısında Trabzonlu bayanlar satılıyor” şeklinde sözler sarf ettiği iddia edilen CHP İzmir Milletvekili ve Kadın Erkek Eşitliği komisyonu üyesi Canan Arıtman sözlerinin maksatlı olarak çarpıtıldığını iddia etti.

 

Arıtman  bugün yaptığı yazılı açıklama ile hakkındaki iddiaları sert bir dille yalanladı

 

Trabzon basınına ve kamuoyuna

Son günlerde Kadın Erkek Fırsat eşitliği komisyonunun Trabzon’da yaptığı toplantıda tarafımdan söylendiği iddia edilen asılsız ve gerçek dışı sözlere dayanılarak veya bazsı konuşmalarım çarpıtılarak haksız yorum ve değerlendirmeler yapılmaktadır.

Bu konuyla ilgili olarak bazı kişiler tarafından bilinçli olarak hakkımda bir karalama kampanyası başlatılmıştır.

Basında yer alan benimle yaşanmış olduğu iddia edilen diyalogda yer alan cümleler benim tarafımdan sarf edilmiş değildir.

 

Komisyon üyeleri ile yapılan toplantıda Trabzonlu kadınlar tarafından iletilen sorunları bu konulara duyarlı bir milletvekili olarak gündeme getirdim.Trabzon’da gündeme getirilen konular ülkemizin sorunudur.Bu konuların üzerinin kapatılması tüm bu sorunların olmadığı anlamına da gelmez. Çıkar amaçlı bazı guruplar,aksini söylüyor diye bu sorunları görmezden gelmek, hiç bir vicdana sığmaz

 

Kadınların sorunlarını halının altına süpürmek yerine bu sorunları görünür kılmak ve çözüm aramak politikacıların olduğu kadar sivil toplum örgütlerin görevidir

 

Bu gerçek dışı iddialarda bulunan şahsın eşi Trabzon AKP il başkan yardımcısıdır. Bu hanımın kişisel şöhret ve rant veya Siyasi rant peşinde olduğu anlaşılmaktadır.

 

Bölgede yaşayan kadınlara ait ifade ettiğim sorunlar, bölgede yapılan alan çalışmasında sorunu yaşayan kadınların birebir anlatımları ve Sivil Toplum Örgütleri ile Kamu görevlilerinin beyanları bize aktarımlarının neticesidir.Bu durum kayıt altına alınan toplantı tutanakları ve katılımcıların birebir şahitliğiyle ispatlanacaktır.

 

Söylediğim iddia edilen  sözlerle böyle bir diyaloğun yaşanmadığı toplantı ses kayıtları ve toplantı tutanaklarından da kolayca anlaşılacaktır.

 

“Trabzon Kızları Satılıyor” yada “Trabzon’da kadınlar para karşılığı satılıyor” gibi genelleme  iddiaları tamamen asılsızdır,beni karalamaya yönelik ,çirkin bir iftiradır.

 

Büyük sevgi duyduğum, ülkemizin en nadide kentlerinin başında gelen Trabzon’a karşı böyle bir değerlendirmem asla söz konusu olmamıştır,olamaz da.

 

Bu tür iftiralarla beni karalamaya çalışanlara karşı her türlü hukuki mücadeleye gireceğimi belirtir saygılarımı sunarım

 Canan ARITMAN

                                                                              

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset