CHP'den içkisiz resepsiyon

Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşunun 88. kuruluş yıldönümünü Ankara'daki Genel Merkez bahçesinde verdiği resepsiyonla kutluyor.İÇKİSİZ RESEPSİYONCumhuriyet Halk Partisi, kuruluşunun 88. kuruluş yıldönümünü Ankara'daki Genel Merkez bahçesinde verdiği resep

CHP'den içkisiz resepsiyon

Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşunun 88. kuruluş yıldönümünü Ankara'daki Genel Merkez bahçesinde verdiği resepsiyonla kutluyor.

İÇKİSİZ RESEPSİYON

Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşunun 88. kuruluş yıldönümünü Ankara'daki Genel Merkez bahçesinde verdiği resepsiyonla kutluyor.Çok sayıda partilinin katıldığı resepsiyonda içki verilmemesi dikkat çekti.

Gazeteciler bunun nedenini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sordular.Kılıçdaroğlu son dönemde yaşanan dramlar nedeniyle resepsiyonun içkisiz olduğunu söyledi.

CHP bahçesi yazlık sinema oluyor

CHP lideri, 88. yıldönümü kutlamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, CHP bahçesinin gençler için yazlık sinemayapılacağını açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu, "Burası yazlık sinema olsa gençler gazozlarını içip film izleseler ne güzel olur. Bu konuyu kendi aramızda konuştuk gelecek yıl uygulamaya geçeceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinin yakınında bir öğrenci yurdu olduğunu anımsatarak genel merkezin girişine iki fotokopi makinesi koyarak öğrencilere ücretsiz fotokopi hizmeti vereceklerini de söyledi.

CHP liderine tutuklu vekillerin meclise dönüp dönemeyecekleri sorusu da soruldu. Kemal Kılıçdaroğlu, bununla ilgili ortada bir protokol olduğunu imza sahiplerinin de bunu inkar etmediklerini anımsattı. Bu konuda uluslararası anlaşmalara da atıfta bulunan Kılıçdaroğlu, uzun tutukluluk süreleri konusunda parlamentonun kendi iradesine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Bu konuda Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Barolar Birliği Başkanı, eski Genelkurmay Başkanı ve ana muhalefet olarak kendilerini rahatsızlıklarını ifade ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, bu konuda henüz bir çözüm yok herhalde bir çözüm olacak. Olmazsa o zaman söylemlerinde samimi değiller. Bu konuyu CHP olarak yurtdışındaki parlamentolarda da gündeme getireceğiz dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset