CHP'den Gül kararına ilk açıklama

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi'nin cumhurbaşkanının görev süresine ilişkin kararı ile ilgili olarak herkesin verilen karara saygı duyması gerektiğini bildirdi.   Kılıçdaroğlu, Koruma Müdürlüğü'nü yapan Koray Aslan'ın oğlunun sünn

CHP'den Gül kararına ilk açıklama

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi'nin cumhurbaşkanının görev süresine ilişkin kararı ile ilgili olarak herkesin verilen karara saygı duyması gerektiğini bildirdi. 

 

 

Kılıçdaroğlu, Koruma Müdürlüğü'nü yapan Koray Aslan'ın oğlunun sünnet törenine eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile katıldı. 

 

Törene gelişinde gazetecilerin Anayasa Mahkemesi'nin bugün cumhurbaşkanının görev süresine ilişkin aldığı kararı sorması üzerine Kılıçdaroğlu, ''Anayasa Mahkemesi bir karar verdi, o karara herkes saygı duyacak'' dedi. 

 

 Kılıçdaroğlu, ''(Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün) ikinci kez seçilmesinin de yolu açıldı, bu kararı nasıl değerlendiriyorsunuz-'' yönündeki soru üzerine de ''Mahkemenin kararı siyasi bir karar. Yasama organının yerine geçti ve bir karar verdi'' yanıtını verdi. 

 

Yeni Çiftlik Restorant'taki törene aralarında Murat Karayalçın, çok sayıda parti yöneticisi ve milletvekillerinin de bulunduğu davetli topluluğu katıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler