CHP'deki gerginlik damga vurdu!

CHP İzmir İl Başbaknlığı tarafından düzenlenen, milletvekili adayları ve belediye başkanlarının da katıldığı son değerlendirme toplantısında yaşanan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Milletvekili Mehmet Ali Susam arasındaki gerginlik damgasını

CHP'deki gerginlik damga vurdu!

CHP İzmir İl Başbaknlığı tarafından düzenlenen, milletvekili adayları ve belediye başkanlarının da katıldığı son değerlendirme toplantısında yaşanan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Milletvekili Mehmet Ali Susam arasındaki gerginlik damgasını vurdu.

Toplantı öncesi bir araya gelen Susam ve Kocaoğlu arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın içeriği henüz bilinmezken, Başkan Kocaoğlu'nun toplantıyı bağırarak terk ettiği ve "Beni adım Kocaoğlu sen benden hesap soramazsın, senin ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz. Sen kimsinki benden hesap sormaya kalkıyorsun. Partiyi ve İzmir'i ne hale getirdiğiniz ortada. Seni listeye yazanın... Hakkındaki dosyalarını biliyoruz. İkimizin hakkında da dosyalar, bunların ne olduğnu ortaya koyalım" dediği ileri sürüldü.

Gerginleşen ortamda CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel'in araya girmesi Kocaoğlu'nu sakinleştirdi. Kocaoğlu'nu CHP'li ilçe belediye başkanları tarafından sakinleştirilip salonun dışına çıkarıldı.

Seçim çalışmalarında bir süredir Susam ve Kocaoğlu arasında soğuk savaş yaşandığı, Kocaoğlu'nun her platformda önde olmasının rahatsızlığa sebep olduğu, Susam'ın bu ve benzeri rahatsızlıkları Kocaoğlu'na iletmiş olabileceği iddia edildi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam'in birkaç gün önce, Selçuk, Bergama ve Çeşme Belediye başkanlarıyla ayrı bir toplantı yaparak başbakana yanıt vermesi CHP İzmir'de yaşanan kamplaşmanın göstergesi olduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset