CHP'de istifalar başladı!

Kocaeli'nde umduğu sayıda milletvekili çıkaramayan ve beklentilerin altında oy alan CHP'nin Kartepe İlçe Başkanı ile 10 kişilik yönetim kurulun 8 üyesi istifa etti. CHP'nin 2 dönemden bu yana Kartepe ilçe başkanlığını yapan Harun Güneş, bugün CHP İl Başka

CHP'de istifalar başladı!

Kocaeli'nde umduğu sayıda milletvekili çıkaramayan ve beklentilerin altında oy alan CHP'nin Kartepe İlçe Başkanı ile 10 kişilik yönetim kurulun 8 üyesi istifa etti.

CHP'nin 2 dönemden bu yana Kartepe ilçe başkanlığını yapan Harun Güneş, bugün CHP İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında 8 yönetim kurulu üyesiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı.

CHP'nin seçimlerden başarısız çıktığını ancak, bu duruma CHP içinden de sevinenler olduğunu ileri süren Harun Güneş, her şeye rağmen ortaya çıkan sonucun kimseyi tatmin etmediğini söyledi.

Harun Güneş ile birlikte CHP Kartepe İlçe yönetiminden Zekeriya Topal, Musa Koşar, Nilay Merttürk, Gözde İçer, Yusuf Akdağ, Lütfü Yalçın, Hikmet Çağlar ve Sabri Yıldız da istifa etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset