CHP'de en kritik gün yarın!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP MYK'daki değişiklikleri yarın açıklayacağını söylediCumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kılıçdaroğlu, Suriye ile ilişkiler, terörle mücadele, CHP yönetimindeki değişim ve Somali’ye yardım konularında konuştu.NTV kanalın

CHP'de en kritik gün yarın!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP MYK'daki değişiklikleri yarın açıklayacağını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kılıçdaroğlu, Suriye ile ilişkiler, terörle mücadele, CHP yönetimindeki değişim ve Somali’ye yardım konularında konuştu.

NTV kanalında soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

SURİYE

Suriye ile uzun tarihi-kültürel ilişkilerimiz var. Ortak bakanlar kurulu toplanıyordu, ortak baraj temeli atıldı, vizeler kaldırıldı. Şimdi ne oldu da bu durum değişti. Türkiye’nin dış politikası batılı egemen güçlerin güdümüne girdi.

BAŞBAKAN'IN 'BIÇAK KEMİĞE DAYANDI' AÇIKLAMASI

Niye ramazandan sonra? Ramazan boyunca gelen şehitler için gerekçe mi bulacağız? Önce barışın dilini egemen kılmak lazım. Tüm yurttaşları kucaklamak lazım. Siyasetçiler savaşın değil barışın dilini kullanmalı.

30 yıllık tablo terör olgusunun sadece silahla çözülemeyeceğini bize gösterdi. Bunu herkes biliyor. Bir tek Başbakan Erdoğan bilmiyor. Bugüne gelmemizin sebebi siyaset kurumunun çözüm üretmemesidir. Eğer çözüm olacaksa biz CHP olarak destek vermeye hazırız. Gelinen noktada hükümetin tavrı bizi endişelendiriyor.

CHP YÖNETİMİNDE DEĞİŞİM

CHP Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin yarıya yakını değişecek. Açıklamayı yarın yapacağım.

SOMALİ’YE YARDIM

Somali’ye yardımların ulaşması için Kızılay’la işbirliği içindeyiz. Bağış malzemelerini buradan Kızılay’a teslim edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler