CHP'de aday değişikliği!

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Avukat Soner Çetin'in yerine Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş'ü aday göstereceği ileri sürüldü.CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara'da basın toplantısıyla bazı belediye başkan adayl

CHP'de aday değişikliği!

CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Avukat Soner Çetin'in yerine Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş'ü aday göstereceği ileri sürüldü.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara'da basın toplantısıyla bazı belediye başkan adaylarıyla birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Avukat Soner Çetin'in ismini açıklamıştı. Ancak Genel Başkan Deniz Baykal'ın Adana'da yaptırdığı sondaj ve anketlerden memnun kalmaması üzerine daha önceden de aday adaylığı söz konusu olan Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş üzerinde anlaşma sağlandığı belirtildi.

Bu gelişme üzerine CHP İl Başkanı Serdar Seyhan ve aday gösterileceği belirtilen Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş, Ankara'ya çağrıldı. Baykal'ın ilgili kurullarda alınacak kararlarla Özgümüş'ün adaylığını açıklayacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset