CHP vekil dayak iddiasını yalanladı

 Ensar Öğüt'ün açıklaması şu şekilde: “CHP’li Vekilden veteriner hekime yumruk” başlıklı haberler kesinlikle doğru olmayıp; darp edildiğini söyleyen Veteriner Hekim Alper BİLGİ isimli şahıs yalan beyanda bulunarak tüm halkımızı yanıltmıştır. 18.09.2012 ta

CHP vekil dayak iddiasını yalanladı

 

Ensar Öğüt'ün açıklaması şu şekilde:
 
“CHP’li Vekilden veteriner hekime yumruk” başlıklı haberler kesinlikle doğru olmayıp; darp edildiğini söyleyen Veteriner Hekim Alper BİLGİ isimli şahıs yalan beyanda bulunarak tüm halkımızı yanıltmıştır. 18.09.2012 tarihinde İstanbul Hadımköy’de bulunan Çekmece Et ve Et Ürünleri A.Ş. tesislerinin önünde gerçekleşen olayı, Polis ve Doğan Haber Ajansı kameraları görüntülemiştir ve bu görüntülerin incelenmesi gerekir. Ne adı geçen veteriner, ne de başka herhangi biri burada darp edilmemiş, herhangi bir fiziki saldırı gerçekleşmemiştir.
 
YALAN BEYAN
 
Çekmece Et ve Et Ürünleri A.Ş.’de kesimi yapılan hayvanların sağlıklı olduklarına dair veteriner sağlık raporları vardır. Ayrıca İstanbul 10. İdare Mahkemesinden Yürütmeyi Durdurma Kararı da olmasına rağmen, Silivri İlçe Tarım Müdürü Hasan GÜVEN’in yazılı, Alper BİLGİ’nin de sözlü talimatı ile Ömer Faruk KALKANCI’ya ait 21 adet büyükbaş hayvan kesilmiş ve vatandaşımız büyük zarara uğratılmıştır. Silivri İlçe Tarım Müdürü Hasan GÜVEN ve Veteriner Hekim Alper BİLGİ, kendileri hakkında tazminat davası açılacağını bildiğini için yalan beyanlarla sizleri yönlendirmiştir.
 
İSTİRAHAT RAPORU
 
Ayrıca 20.09.2012 tarihinde raporu veren Doktor ile görüştüğümde darp olarak değerlendirilecek bir bulguya rastlamadıklarını ancak Veteriner Hekim Alper BİLGİ’nin istirahat talep etmesi nedeniyle raporu verdiğini belirtmiş olup; raporu veren Doktorun bilgisine de başvurulması gerekir.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset