CHP Trabzon’dan İstanbul çıkarması!

CHP Trabzon Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

CHP Trabzon’dan İstanbul çıkarması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ederek toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Belediye Başkanı Adayı Ahmet Kaya, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Kıran, Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Cahit Erdem, Tonya Belediye Başkan Adayı Muhammet Başkan, Maçka İlçe Başkanı Güven Aydın, Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan yer aldı.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz toplantı ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ekrem Başkan’la Gelecek güzel günlerin planlamasını yaptık, her şey çok güzel olacak” dedi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ise yaptığı paylaşımda “verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bizlere olan misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz. Tam yol ileri!” dedi.

chp-trabzondan-istanbul-cikarmasi.webp

chp-trabzondan-istanbul-cikarmasi-001.webp

chp-trabzondan-istanbul-cikarmasi-002.webp

chp-trabzondan-istanbul-cikarmasi-003.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset