CHP Trabzon'dan da kampanya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanlığı, Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon'da da milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması için imza kampanyası başlattı. Trabzon Atatürk Alanı Meydan Parkı'nda oluşturulan imza standında kampanya

CHP Trabzon'dan da kampanya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanlığı, Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon'da da milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması için imza kampanyası başlattı.

Trabzon Atatürk Alanı Meydan Parkı'nda oluşturulan imza standında kampanya ile ilgili basın açıklaması yapan CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Çoban, ''CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı olarak 'Temiz Parlamento İçin Dokunulmazlıklar Kaldırılsın' imza kampanyasını başlatmış bulunmaktayız. Ulu Önder Atatürk?ün de vurguladığı gibi, bizim düşüncemizde çiftçi, çoban, amele, tüccar, sanatkar, asker, doktor kısacası herhangi bir müessesede çalışan bir vatandaşın hak, menfaat ve hürriyeti eşittir. Ayrıca Anayasa'nın 10. Maddesinde de ?Herkes dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayrım gözetmeksizin kanun önünde eşittir. Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz? denilmektedir. Bu bağlamda değerli Trabzon halkının bu imza kampanyasına iştiraklerini bekler, teşekkür ederiz'' dedi.

Çoban, imza kampanyasının 1-5 Ekim tarihleri arasında devam edeceğini ve 6 Ekim'e kadar CHP Genel Merkezi'ne ulaştırılacağını da kaydetti.
ve Genel Başkan Deniz Baykal'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış törenlerinde gündeme alacağını sözlerine ekledi.
Bu arada imza kampanyası için standın arka kısmına yerleştirilen pankart, basın toplantısı sırasında rüzgarın etkisiyle açıklamayı okuyan Çoban'ın üzerine düştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset