CHP Trabzon’da seçime ortak liste ile mi gidilecek? Başkan iddialara cevap verdi!

“CHP Trabzon’da seçime ortak liste ile mi girecek” iddialarına İl Başkanı Demiröz cevap verdi. 

CHP Trabzon’da seçime ortak liste ile mi gidilecek? Başkan iddialara cevap verdi!

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Milletvekili adayı listelerinin nasıl olacağı merak konusu oldu.

CHP Trabzon’da Millet İttifakı ile ortak liste yapacağı iddiaları ile ilgili konuşan İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz, kendilerine bu konuda henüz bilgi gelmediğini söyledi.  

Demiröz “Şuan Millet İttifakı içerisindeyiz. Bize gelen ittifak mı yoksa tek liste mi bir bilgi gelmedi. O yüzden daha sonra açıklayalım. Amacımız ilimizde en çok milletvekili sayısını nasıl çıkarabiliriz sorusu üzerinde duruyoruz. Bu ittifaklaysa, sıralamaylaysa ona göre davranacağız. Formüllerimiz var. Anketlerimiz var. Ona bakacağız. Süre bitsin. Ne gerekiyorsa o yapılacak.” dedi.

“STK Temsilcileri ve Belediye Meclis Üyelerinin Milletvekili aday adayı olmamaları” istendiği iddiaı sorulan Demiröz, “Onla ilgili bilgilendirme gelemdi olmak isterlerse olabilirler. Bize gelen yazılı bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset