CHP Trabzon sigortayı anlatıyor!

Genel seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi gençliği Trabzon’daki broşür dağıtma çalışmalarına devam ediyor.CHP Trabzon Gençlik Kolları, Trabzon Uzun Sokak’ta halkla buluşup Cumhuriyet Halk Partisi’nin aile sigortası ve gençlerle ilgili po

CHP Trabzon sigortayı anlatıyor!

Genel seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi gençliği Trabzon’daki broşür dağıtma çalışmalarına devam ediyor.

CHP Trabzon Gençlik Kolları, Trabzon Uzun Sokak’ta halkla buluşup Cumhuriyet Halk Partisi’nin aile sigortası ve gençlerle ilgili politikalarını anlatarak seçimlerde destek istediler.

CHP Gençlik Kolları Başkanı İlker Akıncı yaptığı açıklamada, "CHP iktidarında türkiye’yi sadaka dağıtan bir devlet olmaktan çıkarıp, insan onuruna saygılı, güçlü bir sosyal refah devleti haline getirmeyi, böylece açlık, yoksulluk ve eşitsizliklerle mücadele etmeyi ve türkiye’de fırsat eşitliğini gerçekleştirmeyi vaat ediyoruz" dedi.

Akıncı sözlerini şöyle sürdürdü: "CHP’nin işsizlik, yoksulluk ve eşitsizliklerle mücadelede, önce insan duyarlılığı içinde uygulamaya koyacağı Sosyal Refah Devleti Modeli, sağlık, eğitim ve istihdamda fırsat eşitliği, sosyal adalet, dengeli kalkınma, sıfır açlık, herkesi kapsayan sosyal güvenlik ve vatandaşlık hakkı ilkeleri üzerinde yükselecektir. CHP iktidarında, çalışan, emekli, işsiz, engelli, yaşlı, çiftçi, evde çalışan kadın, yoksul veya kimsesiz bütün vatandaşlarımızı yaşamları boyunca kucaklayacak, onlara insan onur ve saygınlığına yaraşır bir biçimde hizmet verecek, gerçek bir refah toplumu düzeni kurulacaktır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset