CHP Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Sibel Suiçmez: “Ülkemizde dip dalgası artık başlamıştır”

CHP Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Sibel Suiçmez Haber61'e konuştu.

Trabzon Barosu eski başkanı ve CHP Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Sibel Suiçmez, CHP aday adayı tanıtım toplantısı sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu. 

CHP Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Sibel Suiçmez: “Ülkemizde dip dalgası artık başlamıştır”

“Ülkemizde dip dalgası artık başlamıştır” diyen Suiçmez, şu ifadeleri kullandı;

“Dip dalgası bir kez başladı mı önünü hiç bir şey kesemez. Bugün burada gördük ki ülkemizde dip dalgası artık başlamıştır. Değişim isteği en üst seviyeye çıkmış durumda. Bugün salında bunun heyecanını ve birlikte başarabileceğimizi gördük. Güzel şeyler olacak ve 15 Mayısta farklı bir Türkiye’ye uyanacağız. 

Aday adayı olarak çalışmaya haftaya başlıyoruz. Halktan uzak birisi hiçbir zaman olmadım. Hep sokaklarda olduk. Halktan yana ve hukuksuzluğu karşısındayız Trabzon’da da halkın en önemli isteği adalet. Adalet Türkiye’de çökmüş durumda. Bir vatandaş devleri ile adalet üzerinden ilişki kuramazsa artık o köprüler yıkılmış olur. Ekonominin de kötü olmasının nedenlerinden biri adalet sisteminin iyi işlememesi, hatta hiç işlememesinden kaynaklanıyor. Adalet duygusunun yeniden ortaya çıkmasını sağlarken hem vatandaşın devletine aidiyeti tesis edilmiş olacak, hem de ekonomik durum iyileşecek. Bir hukuk devleti olmak zorundayız. Liyakat çok önemli. Halk buna susadı. İşsizlikten önce adaleti, liyakati konuşuyoruz. Ülkemizin geldiği durumu bu çok güzel özetliyor. 

Adaleti tesis edebilirsek, liyakatli kişileri gereken yerlere getirebilirsek, paraları betinlara gömmemip insan için yatırım yapabilirsek hak edenin hak ettiği işe girişini sağlayabilirsek ülke kısa sürede toparlanacaktır. Ama yapamazsak ayakları üzerinde kalkma durumunda olamayacaktır. Son dönemeçteyiz. Her birimize çok çalışmak ve ülkemizin nasıl bir durumda olduğunu anlatmak sorumluluğu düşüyor. “

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset