CHP Tonya'da kadınlar start verdi

Trabzon’un Tonya ilçesinde kurulan CHP Kadınlar Kolları seçim startını vererek ilçe ve köylerde çalışmalara başladı. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Volkan Canalioğlu ile biraraya gelen Tonyalı kadınlar, 5 ay sonra yapılacak ola

CHP Tonya'da kadınlar start verdi

Trabzon’un Tonya ilçesinde kurulan CHP Kadınlar Kolları seçim startını vererek ilçe ve köylerde çalışmalara başladı.

 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Volkan Canalioğlu ile biraraya gelen Tonyalı kadınlar, 5 ay sonra yapılacak olan genel seçimlerde partilerini iktidara taşımak için kapı kapı dolaşacaklarını ve ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını söylediler.

 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi Üyesi M. Volkan Canalioğlu, iktidara giden yolun kadınlar ve gençlerden geçtiğini belirterek, “Tonya’da kadınların ilk kez ülkenin içinde bulunduğu sorunlarla bu kadar ilgilendiğini gördüm.. Karadeniz kadını her zaman ülkesini, bayrağını sevmiş, evladını askere gönderirken, gurur duymuştur. Tonya’da kadınlarda gördüğüm bu kararlılık beni mutlu etmiştir” dedi.

 

Tonya İlçe Başkanı Faruk Alpşanlı, CHP’yi Tonya’da eski günlerine kavuşturmak için tüm köylere ulaşacaklarını belirterek, “Kadınlar Kolumuzun ülke sorunlarına bu kadar duyarlı olmaları umutlarımızı artırmıştır. Bölgemizin önemli gelir kaynaklarından hayvancılık yok olmuştur. İnsanlar artık sadece kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Tonya’da kadınların partimize olan ilgileri eski günlerin yeniden geleceğinin müjdecisidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler