'CHP öneriyle değil tespitle geldi'

 Konuya Kürt meselesi olarak yaklaşmadıklarını söyleyen Erdoğan, "Türkiye'de terör ve PKK meselesi vardır. İkisini birbirine karıştırmamak gerektiğine inanıyorum. PKK ve terör sorunu Kürt vatandaşlarımızla eşleştirilmesi çok yanlış" dedi. Bugünkü görüşmed

'CHP öneriyle değil tespitle geldi'

 

Konuya Kürt meselesi olarak yaklaşmadıklarını söyleyen Erdoğan, "Türkiye'de terör ve PKK meselesi vardır. İkisini birbirine karıştırmamak gerektiğine inanıyorum. PKK ve terör sorunu Kürt vatandaşlarımızla eşleştirilmesi çok yanlış" dedi.

 

Bugünkü görüşmede CHP'nin sorunla ilgili bir öneriden çok tespitlerde bulunduğunu aktaran Erdoğan, "CHP'nin attığı adım olumlu bir yaklaşımdır. Bize sunulan paket daha çok bir tespit niteliğindedir. Burada öneri olarak sunulan iki şey var; birisi toplumsal mutabakat, diğeri akil adamlar komisyonu" diye konuştu.

Erdoğan, programda CHP ile AK Parti arasındaki görüşmeyi sert bir dille eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına da değindi.

 

Bahçeli'nin bu açıklamalarını 'yakışıksız' olarak değerlendiren Erdoğan, "MHP'nin bu tavrıyla mutabakat sağlanamaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset