CHP mitingini çanta karıştırdı

 Elindeki çantayı CHP Lideri'ne ulaştırmak isteyen şahıs çevik kuvvet polisi ile uzun süre mücadele etti. Otobüsün ön camına dayadığı çantayı Kılıçdaroğlu'na ulaştıramayan şahıs polis tarafından uzaklaştırılırken çantasına da el konuldu. CHP Genel Başkanı

CHP mitingini çanta karıştırdı

 Elindeki çantayı CHP Lideri'ne ulaştırmak isteyen şahıs çevik kuvvet polisi ile uzun süre mücadele etti. Otobüsün ön camına dayadığı çantayı Kılıçdaroğlu'na ulaştıramayan şahıs polis tarafından uzaklaştırılırken çantasına da el konuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Erzincan Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu bir kalabalık karşısında konuşmasını tamamladı. Seçim otobüsü ile miting alanından ayrılmak isteyen CHP Lideri'nin otobüsü kalabalığın içerisine girince zaman zaman çevik kuvvet polisi ile vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Otobüsün Fevzipaşa Caddesi'ne yöneldiği bir anda elinde çanta ile ortaya çıkan kimliği belirsiz şahıs, çantayı Kılıçdaroğlu'na ulaştırmak istedi. Polisin müdahalesine rağmen, çanta ile otobüsün önüne kadar

giden şahıs amacına ulaşamadan engellendi. Şahsın çantasına el konulurken, kimliği belirsiz şahıs polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler