CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın Fındıklı'da!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Rize'de Fındıklı Belediyesi'ni ziyaret edecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın Fındıklı'da!

Haber61/Haber Servisi 


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın saat 10.30’da Fındıklı Belediyesi’ni ziyaret edecek.

Türkiye gündemine ‘isim tartışmasıyla’ oturan Belediye’nin başkanı CHPli Ercüment Şahin Çevratoğlu, Kılıçdaroğlu’nun geleceğini ve belediyeyi ziyaret edeceğini duyurdu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın Fındıklı'da!

NEDEN GÜNDEME OTURMUŞTU?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde ‘Millet Bahçesi’ olan parkın ismi belediye tarafından '100'üncü Yıl Atatürk Parkı' olarak değiştirilerek tabela asıldı. Belediye meclisinin aldığı kararı, 'kamu yararı' olmadığı gerekçesiyle onaylamayan kaymakamlık, parkın isminin ivedilikle eski haline döndürülmesini istediğini belirtti.

Fındıklı ilçesinin CHP'li belediyesi, 19 Mart 2019'da açılan Millet Bahçesi Parkı'nın adını 100'üncü Yıl Atatürk Parkı, aynı yerdeki yapının Millet Kıraathanesi olan adını ise ‘Kazım Koyuncu Kültür ve Sanat Evi’ olarak değiştirilmesi yönündeki 08.07.2019 tarihli ve 81 sayılı kararı, meclis tarafından oy çokluğu ile kabul edildi. Kararın onay için gönderildiği Fındıklı Kaymakamlığı ise 'kamu yararı' olmadığı gerekçesiyle belediye meclis kararını onaylamadı. Belediye meclis kararı geri iade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset