CHP İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ittifak eleştirilerine sert çıktı! “HÜDAPAR ile resmi ittifak kurdunuz”

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ittifak eleştirilerine sert cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada ittifak eleştirilerine cevap vererek “Bizlerin resmi bir ittifakı dahi yokken HDP sırf aday çıkarmadı diye bizi ittifak yapıp, terör damgasını bizlere yüklediniz. Ancak PKK terör örgütü değildir diyen HÜDAPAR ile resmi ittifak kurdunuz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı, Belediye Başkan Aday Adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Terörü lanetleyen ilçe başkanı Emre Şahin Köroğlu’nun konuşmasının son bölümü gündeme damga vurdu.

“PKK YA TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR DİYEN HÜDAPAR İLE RESMİ İTTİFAK KURDUNUZ”

Köroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bizlerin resmi bir ittifakı dahi yokken HDP sırf aday çıkarmadı diye bizi ittifak yapıp, terör damgasını bizlere yüklediniz. Ancak PKK ya terör örgütü değildir diyen HÜDAPAR ile resmi ittifak kurdunuz. Peki, seçimlerden önce Bekir Bozdağ ile yanındaki ekibi, HDP binasında anayasa değişikliği için ziyaret ederken o çizginiz duruşunuz neredeydi? Peki, gelin ittifak yapalım diye heyet gönderip anayasadan Türklük ibaresini kaldıralım propagandası yapan sizler değil misiniz? Açılım süreci dediğiniz dönemde sizler dağdaki teröristleri şehirlere indirip davulla zurnayla çadır mahkemelerinde aklamadınız mı? Şehirlere yerleşen teröristler şehirlerin altına hendekler kazarken, valimize, kaymakamlarımıza “talimat verdim, dokunmayın” diyen sayın Cumhurbaşkanımız değil miydi? Abdullah Öcalan’ın mektubunu okutan, kırmızı bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkaran kimlerdi? Söyleyeyim. Biz değildik! Merak etmeyin sevgili Akçaabatlılar. Asla da olmayacağız. Biz vatanına aşık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve değerli silah arkadaşlarının açtığı yolda yürüyen Türk gençleriyiz. Vazifemizi biliyoruz. Açıklamalarını Nazım Hikmet'in ‘Yürümek’ şiiriyle tamamlayan Köroğlu, Senin için yürüyoruz Akçaabat. Çelme taktıklarını bilerek yürüyoruz. Seni layık olduğun yere tekrar çıkarmak için yürüyoruz. Hiç merak etmeyin her şeyi yoluna koyacağız. Yol yoksa yol yapacağız, öyle koyacağız. Biz bu yola tüm kalbimizle tüm benliğimizle hissederek çıktık. Unutmayın, yanlış düşünebilirsin, yanlış anlayabilirsin, yanlış yapabilirsin ama asla yanlış hissetmezsin. Biz hissedenler, seni seviyoruz Akçaabat. Ve söz veriyoruz. Bu sevgi, karşılıklı olacak. Sen de bizi seveceksin Akçaabat. Kazım Koyuncu’nun söylediği gibi “haydi vira bismillah.”

Öte yandan bugün yapılan ortak bildirili ile de Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı terörü tekrar lanetledi.

akcaabat-chp-2.webp

akcaabat-chp-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset