CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel Trabzon’a gelecek

Renkli bir kongre onu bekliyor.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel Trabzon’a gelecek

Haber61/Haber Servisi - CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Akçaabat CHP İlçe Örgütünün 37. Olağan kongresine katılmak için Trabzon’a gelecek. İlçe kongresi cumartesi günü saat 10’da Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi Kültürpark’ta gerçekleşecek.

İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu’nun aday olmayacağı kongre renkli geçecek.

Çünkü şu anda en az 5 aday var. Musa Hacıoğlu, Mustafa Bak’ı destekleyecek. Mustafa Bak son yerel seçimlerde CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan adayı idi. Fakat Akçaabat Millet ittifakı nedeniyle İYİ Parti’ye verildi.

Kulislerden gelen bilgilere göre Akif Yılmaz, Ömer Uzun, Bayram Turhan, Cengiz Bölükbaşı kongrede aday. Mustafa Bak ve diğer adaylar arasında partililer ‘birleşin’ daveti yapıyorlar. Kongreye kadar birleşmeler olacak gibi duruyor.

CHP Trabzon İl Başkanlığı da tek liste halinde kongreye gidilmesinden yana.

Adaylardan Bayram Turan Gençlik ve Spordan sorumlu İl Başkan Yardımcısı, İl Başkanı Güzide Uzun’un desteklediği aday Turan ve ekibi, Musa Hacıoğlu’nu 2 yıl boyunca görevden almaya çalıştıkları kulislere yansıyanlar arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset