CHP bugün açıklayacak! Ortahisar ve Sürmene Adayları kim?

CHP'de anket krizi çözüldü

CHP bugün açıklayacak! Ortahisar ve Sürmene Adayları kim?

Haber61/Haber Servisi

CHP, 2 gün önce anket çalışması yapıldığı gündeme bomba gibi düştü. CHPli olmayanlar aranarak bazı isimler soruldu. Salih Akyüz, Volkan Canalioğlu, Ali Yazıcı, Volkan Canalioğlu, Cahit Erdem, Turgay Şahin isimleri soruldu. İşte bu nedenle kriz yaşandı.
Salih Akyüz Ortahisar Belediye Başkan aday adaylığından çekilmeye kalktı.

Araya giren CHP kurmayları krizi, “Bu anketin CHP genel merkezinin yaptığına inanmıyoruz.” diyerek engelledi.  

Bir kulis iddiasına göre de Salih Akyüz’ü vazgeçirmek için böyle bir çalışma yapıldığı öne sürüldü.

Volkan Canalioğlu’nu destekleyen partiler ise, anketi olduğunu ve anketten Canalioğlu çıktığını doğruladılar. 

Trabzon’da CHP ve İYİ Parti tarafından oluşturulan Millet İttifakı’nın Ortahisar belediye başkan adayını belirleme çalışmaları devam ediyor. İttifak kapsamında Trabzon’da 11 ilçeyi İYİ Parti 7 ilçeyi ise CHP almıştı. CHP’nin aldığı 7 ilçeden biri olan ve Trabzon’un en büyük ilçesi olan Ortahisar’da henüz aday açıklanmadı. Bugün Sürmene ve Ortahisar İlçesi’nin adayının duyurulacağı öğrenilirken Ortahisar’da Salih Akyüz’ün aday gösterileceği söyleniyor.
 
BUGÜN AÇIKLANACAK

Öte yandan Haber61’in başkent kulislerinden Ortahisar’a CHP Salih Akyüz’ü, Sürmene’ye ise Yaşar Emin’i aday göstereceğini öğrendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset