CHP "Böyle ahlaksızlık olmaz!'

 Deniz Baykal’a ait olduğu iddia edilen gizli kamera görüntülerinin internet sitelerine düşmesinin ardından CHP kurmayları durum değerlendirmesi yaptı.Bazı CHP'liler herhangi bir açıklama yapmadan olayı sadece yasal zemine taşımayı uygun bulurken, bazılar

CHP "Böyle ahlaksızlık olmaz!'

 Deniz Baykal’a ait olduğu iddia edilen gizli kamera görüntülerinin internet sitelerine düşmesinin ardından CHP kurmayları durum değerlendirmesi yaptı.

Bazı CHP'liler herhangi bir açıklama yapmadan olayı sadece yasal zemine taşımayı uygun bulurken, bazıları da bu komplonun üstüne gidilmesi ve sorumluların muhakkak ortaya çıkarılması gerektiğini savunuyor.

CHP Sözcüsü Mustafa Özyürek, "Şu aşamada bir şey söyleyemeyeceğim ama akşam saatlerinde bir açıklama yapmayı düşünüyoruz" dedi. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen de, olayın adi bir komplo olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Böyle ahlaksızlık, şerefsizlik olmaz. Referandum öncesi adi ayak oyunu oynamaya başladılar. Çok ahlaksızca bir komplo. Bu rezaletin sorumlularını ortaya çıkarıp hesap sormak gerekiyor." CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü ise, "Ahlaksız oyuna alet olmayalım. Hukuki dava açıldı. Gerekli yasal işlemler yapıldı. Olayı daha fazla kaşımaya gerek yok" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset