CHP, 4+4+4 sistemi için toplandı

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisi tarafından düzenlenen eğitimde 4 4 4 sistemi toplantısında akademisyenler, emekli bürokratlar ve bazı sivil toplum kuruluşu yetkililerinin yasa teklifiyle ilgili görüşlerini aktardığını bildirdi. Sheraton Ote

CHP, 4+4+4 sistemi için toplandı

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisi tarafından düzenlenen eğitimde 4 4 4 sistemi toplantısında akademisyenler, emekli bürokratlar ve bazı sivil toplum kuruluşu yetkililerinin yasa teklifiyle ilgili görüşlerini aktardığını bildirdi.

Sheraton Otel'de yapılan ve yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından değerlendirmede bulunan Kılıçdaroğlu, toplantının güzel ve verimli geçtiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, ''Yasa teklifiyle ilgili olarak akademisyenler, emekli bürokratlar, bazı sivil toplum kuruluşları yetkilileri görüşlerini aktardı. Bu yasa teklifinin doğurduğu sakıncalar uzun uzun anlatıldı. Dünya örnekleri de anlatıldı. Parlamentoda bunları seslendirmesi açısından CHP'ye bu konuda büyük görev düştüğü ifade edildi'' dedi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu, toplantı sonrasında, toplantıya katılan CHP Grup Başkanvekilleri ve bazı milletvekilleriyle basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler