Cenazede Gül'e Protesto

MHP'den milletvekili seçilen, ancak geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mehmet Cihat Özönder'in cenaze töreninde protesto eylemi yaşandı.Kocatepe Camii'nde, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahç

Cenazede Gül'e Protesto

MHP'den milletvekili seçilen, ancak geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mehmet Cihat Özönder'in cenaze töreninde protesto eylemi yaşandı.

Kocatepe Camii'nde, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı cenaze töreninde, isminin Ufuk Kutlu olduğu öğrenilen bir kişi polis araçlarının üzerine çıkarak,

"Bunlar sizi kandırıyor. Bunlar sizi yakıyor" şeklinde bağırdı. Daha sonra güvenlik güçleri araç üzerine çıkarak gösteri yapan eylemciyi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset