Çaykara seçim sonuçları / Çaykara Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Çaykara seçim sonucu ne oldu, Çaykara’nın yeni belediye başkanı kim oldu? Yerel seçimlere dair merak edilenler burada...

Çaykara seçim sonuçları / Çaykara Belediye Başkanı kim oldu?

31 Mart Yerel seçimleri ile vatandaşlar yeni belediye başkanlarını belirledi. Bu noktada Çaykara seçim sonuçları da resmi olmayan rakamlara göre belli oldu.

Çaykara seçim sonucu ne oldu ve Çaykara belediye başkanı kim oldu gibi soruların yanıtları belli oldu. Çaykara'da AK Partili Hanefi Tok büyük bir farkla kazanan isim oldu.

Tok yüzde 67'lik oy oranı ile yeniden başkan seçilirken onu CHP'li Hasan Düzgün yüzde 10 ile takip etti.

Çaykara seçim sonuçları / Çaykara Belediye Başkanı kim oldu?

Çaykara’da kimler adaydı?

Hanefi Tok -  AK Parti
Hanife Birinci – İYİ Parti
Hasan Abanoz – SP
Hasan Düzgün – CHP
Mehmet Akıl – BTP
Mehmet Emin Ayan – VP
Mehmet Kara – Bağımsız
Rıfat Taşkın - BBP


HANEFİ TOK KİMDİR?

Hanefi Tok kimdir?

1967 yılında Çaykara'nın Eğridere köyünde dünyaya gelen Hanefi Tok, ilk ve orta öğrenimini Çaykara'da, lise öğrenimini Trabzon Lisesi'nde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 1990 yılında vatani görevini Yedek Subay olarak tamamlayan Hanefi Tok, ardından ticarete atıldı. 2001 yılında Çaykara ilçesinde AK Parti kurucu ilçe başkanı olarak atandıktan sonra iki dönem ilçe başkanlığı görevini yürütmüştür. Uzun yıllar Çaykara'da ticaretle uğraşan Hanefi Tok, evli ve dört çocuk babasıdır. 

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den Çaykara Belediyesi Başkan Adayı olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset