Çavuş İddialı Konuştu

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, bundan sonraki ilk amaçlarının seçimlerde aldıkları oyları korumak ve belediye sayılarını yükseltmek olduğunu söyledi.Çavuş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 22 Temmuz seçim sonuçlarına bakıldığı

Çavuş İddialı Konuştu

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, bundan sonraki ilk amaçlarının seçimlerde aldıkları oyları korumak ve belediye sayılarını yükseltmek olduğunu söyledi.

Çavuş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 22 Temmuz seçim sonuçlarına bakıldığında zaferin tüm Tük milletine ait olduğunu belirterek, ''Partimize gönül veren milletimizi ve parti teşkilatımızı tebrik ediyorum. Seçimde milletimizin sağduyusu hakim olmuştur. Milletimiz yalan ve iftiralara itibar etmemiş ve gerçekleri görerek sağduyulu davranmıştır'' dedi.

''AK Parti Türk milletinin temsilcisidir'' diyen Çavuş, şöyle devam etti:

''Biz Türkiye'nin temsilcisiyiz. Yükümüzün ağırlığı da buradadır. Halktan kopuk siyaset yapmayacağız. Seçim öncesi yaptığımız işler yapacaklarımızın teminatıdır. Şimdi yarım kalan bitiremediğimiz işlerimizin takipçisi olacağız ve en kısa zamanda yeni projeler ile halkımızın karşısına çıkacağız. Bundan sonraki ilk amacımız seçimlerde aldığımız oyları korumak ve belediye sayımızı yükseltmek olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset