Canlı yayında Bakan'ı terleten soru

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Genç Bakış programındaki bir soru yüzünden özür dilemek zorunda kaldı.Kanal D'de Abbas Güçlü'nün sunumu ile ekrana gelen Genç Bakış, 10. yılının ilk programında 6 üniversiteden gençleri Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'

Canlı yayında Bakan'ı terleten soru

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Genç Bakış programındaki bir soru yüzünden özür dilemek zorunda kaldı.

Kanal D'de Abbas Güçlü'nün sunumu ile ekrana gelen Genç Bakış, 10. yılının ilk programında 6 üniversiteden gençleri Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'la biraraya getirdi.

Artan terör olaylarından yeni anayasa tartışmalarına, şike soruşturmasından gençlerin işsizlik sorununa kadar birçok konunun konuşulduğu gecede, sorulara verdiği yanıtlar samimi bulunan Bakan Kılıç öğrenciler tarafından sürekli alkışlandı.

AFLA DÖNDÜM MEMURİYETİM NE OLACAK
1999 yılında İmam Hatip Lisesi'ni bitiren ve aftan yararlanarak 32 yaşında üniversiteye geri dönen bir öğrencinin Kılıç'a yönelik olarak "4 yıl sonra 36 yaşında okuldan mezun olduktan sonra memuriyet durumum ne olacak" şeklindeki sorusu Bakan'ı terletti.

DAHA KOLAY BİR SORUNUZ YOK MUYDU
Suat Kılıç, "Daha kolay bir sorunuz yok muydu" diyerek öğrenciye takıldı.

Öğrencinin bu zor sorusuna "Söylediklerinizde baştan sona kadar haklısınız" şeklinde cevap veren Bakan, 28 Şubat sürecinin açtığı yaraların kapatılması, yeni sorun ve taleplerin de ortaya çıkmasına yol açtığını belirtti.

ÖZÜR DİLEDİ
Bakan, devlette devamlılık esası yüzünden kaynaklanan sorunun hala çözülemediğinden dolayı öğrenciden özür diledi.

Suat Kılıç, programın sonunda da 32 yaşındaki öğrencinin sorduğu bu sorunun hayatında aldığı en zor sorulardan biri olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset