Çankaya Resepsiyonu Bitti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, kutlamaları kabul etmek için Çankaya Köşkü'nde verdiği resepsiyon sona erdi.Abdullah Gül, resepsiyonun ardından Çankaya Köşkü'nden ayrılarak, Dışişleri Bakanlığı Resmi Konutu'na geçti.Cumhurbaşkanı Gül'ün, Çankaya Köşkü'nde

Çankaya Resepsiyonu Bitti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, kutlamaları kabul etmek için Çankaya Köşkü'nde verdiği resepsiyon sona erdi.Abdullah Gül, resepsiyonun ardından Çankaya Köşkü'nden ayrılarak, Dışişleri Bakanlığı Resmi Konutu'na geçti.

Cumhurbaşkanı Gül'ün, Çankaya Köşkü'nde ikametine ayrılacak bölümdeki hazırlık tamamlanana dek bir süre daha Dışişleri Resmi Konutu'nda ikamet edeceği öğrenildi.

Bu arada Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığını kutlayan kimi vatandaşların, otomobilleriyle Çankaya Köşkü çevresindeki caddelerde klakson çaldıkları, ellerinde Türk ve AK Parti bayrakları salladıkları görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler