Canalioğlu'nun mal varlığı...

Şunu açıkça söylemek istiyorum ki bugün Türkiye'nin en fakir belediye başkanıyım" diyor Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canaloğlu. Peki Başkan Canaloğlu'nun mal varlığında neler var;Bunu da şu sözlerle dile getiriyor: "Evet, Türkiye'nin en fakir belediye

Canalioğlu'nun mal varlığı...

Şunu açıkça söylemek istiyorum ki bugün Türkiye'nin en fakir belediye başkanıyım" diyor Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canaloğlu.

Peki Başkan Canaloğlu'nun mal varlığında neler var;


Bunu da şu sözlerle dile getiriyor:
"Evet, Türkiye'nin en fakir belediye başkanıyım. Belediye başkanlık maaşımı inan tam olarak bilmiyorum. 3 bin 600 lira civarında olduğunu biliyorum. O maaştan tek kuruş evime girmez. Hepsini hayır işine harcarım. Bunları söylemek bile beni üzüyor. Çünkü yapılan hayır işleri söylenmez. Belediyeden diğer hak edişlerim de aynı... Üç ayda bir 5 bin lira emekli maaşım var, bir de eşimin maaşı, onunla geçinirim. Benim mal varlığım belli ama birilerinin apartman sayısı belli değil; 100diyorlar, 150 diyorlar. Herkes mal varlığını açıklamalı. Geçen günlerde ulusal bir gazete muhabiri, mal varlığımla ilgili açıklama istedi, verdiğimde aynen şunu söyledi: 'Başkanım, ben senden daha zenginim.'
Bunları Trabzon halkı bilmiyor. 5 yıl önce verdiğim her sözü yerine getirdim ama reklamını yapmadım. Gelsinler anlatırım. Ne diyeyim; şunu evlendirdim, evini döşedim mi? Ayıp değil mi, o insanların gururu yok mu?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset