Canalioğlu’ndan partililere mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili ve aynı zamanda CHP Parti Meclis Üyesi Volkan Canalioğlu CHP’nin kongre sürecini değerlendirdi. Canalioğlu, “16. ve 17. Olağanüstü Kurultaylarımız birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanarak Genel Başkan

Canalioğlu’ndan partililere mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili ve aynı zamanda CHP Parti Meclis Üyesi Volkan Canalioğlu CHP’nin kongre sürecini değerlendirdi. Canalioğlu, “16. ve 17. Olağanüstü Kurultaylarımız birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ifade ettiği gibi demokratik tüzük değişikliğimiz gerçekleşmiştir.”dedi.

            CHP’nin insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan  anlayışı bu kurultaylar da da yerini bulduğunu söyleyen Canalioğlu, “Trabzon örgütlerimiz 16. ve 17. Olağanüstü Kurultaylarımıza etkin bir katılım sağlamış, gerek seçimler öncesi, gerekse seçimler sonrası birlik ve beraberliklerini Kurultay sürecinde göstermişlerdir.” Şeklinde konuştu.

        CHP Trabzon İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerine de değinen Canalioğlu,“Trabzon Milletvekili olarak Parti Meclis Üyesi olduğum teşkilatımız adına 31.03.2012 ve 16.04.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Merkez ilçe” ve “İlçe kongrelerinde” de kurultayımızda olduğu gibi yine birlik beraberlik içerisinde bir süreç geçireceğimize inancım tamdır. Bu süreçte aday olacak arkadaşlarımın da CHP sinin iktidara taşınması noktasında üzerlerine düşeni yapacakları konusunda hiçbir kuşkum bulunmamaktadır.”dedi.

            Ülkenin zor bir süreçten geçtiğinin altını çizen Canalioğlu hukukun üstünlüğünün kalmadığı, insan haklarının hiçe sayıldığı belirterek “TBMM’de Komisyonlarda bile muhalefetin sesinin kesilmesine  çalışıldığı, ekonomik şartların her geçen gün  zorlaştığı bir ortamda CHP sinin delegelerinin ülkesinin ve partisinin geleceğini düşünerek kendi özgür iradeleri ile oy kullanacaklarına inancım tamdır.”ifadelerini kullandı.

            Canalioğlu Bu süreçte aday olacak parti üyelerinin eşit mesafede olacağını ve seçilen isimlere de aynı şekilde destek olacağını söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler