Canalioğlu’na görkemli karşılama

 Cumhuriyet Halk Partisi olağanüstü kurultayında Parti Meclisine seçilen Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, havalimanında kalabalık bir halk topluluğu tarafından karşılandı. 18 Aralık Pazar günü yapılan CHP 15. olağanüstü kurultayında Parti Meclisin

Canalioğlu’na görkemli karşılama

 

Cumhuriyet Halk Partisi olağanüstü kurultayında Parti Meclisine seçilen Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, havalimanında kalabalık bir halk topluluğu tarafından karşılandı.

 

18 Aralık Pazar günü yapılan CHP 15. olağanüstü kurultayında Parti Meclisine seçilen tek il başkanı olan Canalioğlu’nu Trabzon havalimanında bine yakın vatandaş topluluğu karşıladı.

 

Havalimanında kısa bir konuşma yapan M. Volkan Canalioğlu, mevcut iktidarın ülkeyi uçurumun kenarına getirdiğini belirterek, “Türkiye’yi AKP’nin getirdiği bu uçurumun kenarından Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi kurtaracaktır. Ülkesini seven herkes vatandaşlık görevini yaparken, ülkemizin bugün getirildiği durumu gözden geçirmesini tavsiye ediyoruz. Ülkemiz bölünmenin eşiğindedir. Zaman; ülkemize sahip çıkma zamanıdır. Bunu da CHP iktidarı ile gerçekleştireceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset