Canalioğlu iktidar yürüyüşünde...

CHP Genel Başkan Yardımcılarından Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Eski yöneticilerinden Ekrem İmamoğlu’nun Başkanlığını yaptığı CHP Beylikdüzü İlçe Bakanlığı’nın CHP’nin İktidar Yürüyüşü Gecesine katıldı. Bir Otelde düzenlenen ve 1000’ yakın davetlinin kat

Canalioğlu iktidar yürüyüşünde...

CHP Genel Başkan Yardımcılarından Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Eski yöneticilerinden Ekrem İmamoğlu’nun Başkanlığını yaptığı CHP Beylikdüzü İlçe Bakanlığı’nın CHP’nin İktidar Yürüyüşü Gecesine katıldı. Bir Otelde düzenlenen ve 1000’ yakın davetlinin katıldığı gece oldukça profesyonelce hazırlanmış sinevizyon gösterileri ile başladı.

Partililerin büyük ilgi gösterdiği gecede bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu; Belediyesi AK Partili olduğu halde referandumda %55 Hayır oyu çıkaran İstanbul’daki tek ilçe olduklarının altını çizdi.

İmamoğlu, Beylikdüzü’nde yaptıkları başarılı çalışmaları anlatarak, ‘Genel Başkanımıza hem 5 ay sonra yapılacak genel seçimlerde hem de 2014 yılındaki yerel seçimlerde Beylikdüzünde 1. parti olma sözünü şimdiden veriyor, siz saygıdeğer partililerimizin huzurunda buna ant içiyorum’ dedi.

Canalioğlu: Sokakta halkla iç içe olacağız

Ekrem İmamoğlu’nun ardından kürsüye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Volkan Canalioğlu, yaptığı kısa konuşmada; çalışmalarından ötürü İmamoğlu ve ekibini tebrik ederek şu ifadelere yer verdi: “CHP’liler sokaktadır, sokakta olmalıdır. Siyaset insanla yapılır o nedenle yapılacak her işte halkla iç içe, iletişim içerisinde olmalıdır. Beylikdüzü İlçe Teşkilatı da bunu en iyi şekilde yerine getiren birimlerimizden biri. Onlara göreve geldikleri günden beri yoğun çalışmalara imza attıkları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını, Beylikdüzü’nü iktidara taşımalarını diliyorum.

Sunuculuğunu Korhan Abay’ın yaptığı gecede Trabzonlu sanatçılar Fuat Saka ve Ihsan Eş sahne aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset