Canalioğlu: İktidar olmak istiyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, 2011 seçimlerinde Trabzon'da birinci parti, Türkiye genelinde ise iktidar olmak istediklerini söyledi. Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde konuşan Canalioğlu, genel başkanlarının ortaya koyduğu 41 çözüm önerisini

Canalioğlu: İktidar olmak istiyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, 2011 seçimlerinde Trabzon'da birinci parti, Türkiye genelinde ise iktidar olmak istediklerini söyledi. Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde konuşan Canalioğlu, genel başkanlarının ortaya koyduğu 41 çözüm önerisini çok iyi algılayıp, iyi anlatmaları gerektiğini ifade etti. Canalioğlu, "AK Parti iktidara gelirken yasaklar, yolsuzluk ve yoksullukları çözeceğiz diye iktidara geldiler. Bu üç şeyi çözemeyen AK Parti iktidarı, 2011 genel seçimlerine giderken hiçbir şey söylemiyor. İşsizliği nasıl çözeceğini söylemiyor. Yoksullukla, yolsuzlukla ilgili bir şey söylemiyor. Önümüzdeki seçimlerde birlik ve beraberliğimizi sokağa da yansıtmamız gerekiyor. Her kesimi kucaklayacağız. Örgütlerimizden beklentimiz, gençlerimizi ve bayanlarımızı da partimizin içinde bulundurmak, onların da çalışmalara etkin şekilde katılmalarını sağlamak ve gerekli zamanlarda gerekli mercilerde yerlerini almalarını için destek vermektir." şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından partiye yeni katılan partililere rozetleri takıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu ve beraberindeki partililer daha sonra Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci'yi makamında ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset