Canalioğlu iddialar için ne dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, 22-23 Mayıs tarihlerinde yapılan CHP 33. Kurultayının bir iktidar yürüyüşünün başlangıcı olduğunu söyledi. Kurultayın büyük bir olgunluk içerisinde geçtiğini belirten Canalioğlu, yaptığı yaz

Canalioğlu iddialar için ne dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, 22-23 Mayıs tarihlerinde yapılan CHP 33. Kurultayının bir iktidar yürüyüşünün başlangıcı olduğunu söyledi.

 

Kurultayın büyük bir olgunluk içerisinde geçtiğini belirten Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada kurultay sonrası bazı basın ve yayın organları ile internet sitelerinde CHP”de yaşanan olumlu gelişmelerin baltalanmak istendiğini belirten Canalioğlu şunları söyledi:

 

“Cumhuriyet Halk Partisi 33. Kurultayı iktidar yürüyüşünün başladığı gündür. Partimizi birlik ve beraberlik içerisinde iktidar taşımak için tüm Türkiye”de olduğu gibi Trabzon”da da elele vererek çalışmalıyız. Kurultay sonrası Trabzon İl Örgütü olarak kendimizi ve çalışmalarımızı CHP iktidarına odaklamış bulunuyoruz. Bazı medya organlarında çıkan üzüntü verici haberleri ciddiye almadan yolumuza devam etmek zorundayız. “Artık kendimizi önümüzdeki ilk seçimler olan genel seçimlere odakladık ve teşkilat olarak bütün çalışmalarımız bu yönde. Trabzon”da  gidilmedik mahalle, köy, belde ve ilçe bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın ayağına kadar  gidip ülkemizin ne kadar kötü yönetildiğini, iktidara geldiği andan itibaren de CHP ile ülkemizde nelerin değişeceğini anlatacağız. Önümüzdeki günlerde partimize yoğun katılımlar olacak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı iktidar yürüyüşüne tüm halkımızın ve partililerimizin ayak uydurmalarını bekliyoruz. CHP kapısı tüm halkımıza açıktır. Çünkü Türkiye”nin kurtuluşu Cumhuriyet Halk Partisindedir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler