Canalioğlu Beşikdüzü'nde

CHP Beşikdüzü danışma kurulu toplantısı yapıldı.Belediye Kültür Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon'da birinci parti, Türkiye'de tek başına iktidar olmak için yola çıktıklarını belirterek, ''Buna da in

Canalioğlu Beşikdüzü'nde

CHP Beşikdüzü danışma kurulu toplantısı yapıldı.

Belediye Kültür Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon'da birinci parti, Türkiye'de tek başına iktidar olmak için yola çıktıklarını belirterek, ''Buna da inanmamız lazım. Referandum öncesi tüm ilçe teşkilatlarıyla yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Buradaki bu kalabalık birlik, beraberlik, katılım ve paylaşım içerisinde hareket ettiğimizin bir göstergesidir'' dedi. 

Seçimin yaklaştığını ifade eden Canalioğlu, ''Ortak bir karar alıyorsak o kararın arkasında durup kamuoyuna beklentiler noktasında tek söylemle ifade etmeliyiz. Buradaki her fikir bizim için çok önemlidir. Buradan çıkaracağımız sonuçları ilgili üst makamlara göndereceğiz'' diye konuştu.
     Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler