Canalioğlu: AKP'nin Çılgın Projesi

Seçim çalışmaları için Trabzon'a gelen Canalioğlu, partisinin diğer milletvekili adaylarıyla Vakfıkebir ilçesine giderek, partisince buradaki bir restoranda düzenlenen toplantıda muhtarlarla görüştü. Toplantıda, CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin'i

Canalioğlu: AKP'nin Çılgın Projesi

Seçim çalışmaları için Trabzon'a gelen Canalioğlu, partisinin diğer milletvekili adaylarıyla Vakfıkebir ilçesine giderek, partisince buradaki bir restoranda düzenlenen toplantıda muhtarlarla görüştü. Toplantıda, CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin'in açış konuşmasının ardından, partinin Trabzon milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı.

 

Tanıtım sonrası söz alan Canalioğlu, CHP olarak birçok proje hazırladıklarını ifade ederek, projelerin tüm halkın ve ülkenin ihtiyacına cevap verecek nitelikte olduğunu söyledi.

 

Canalioğlu, muhtarların önemini bildiklerine ifade ederek, ''Allah göstermesin görevi başında ölen muhtarlarımızın birinci derecede yakınlarına maaş bağlayacağız. 12 Haziran'da tek başına iktidara gelirsek muhtarlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz de söz hakkına sahip olacaklar. Onlar köyleriyle, mahalleleriyle ilgili alınacak kararlarda görüşlerini bildirecekler ve oy hakkına da sahip olacaklar'' diye konuştu.

 

''Seçim sürecinde AKP'nin ülkeyi çok iyi yönettiğini söyleyeceğini'' ifade eden Canalioğlu, ''Çılgın projeleri olduğunu söyleyecektir. Biz bunların çılgın projelerine alışığız. Çünkü buğday ülkesi olan ülkemizde buğday ithal etmek, bankalarımızı başka ülkelere satmak, topraklarımızı İsrail'e satmak çılgın bir projedir. AKP'nin çılgın projelerinin ülkeyi ne hale getirdiğini bizler çok iyi biliyoruz'' dedi.

 

Canalioğlu, iktidara en hazır partinin CHP olduğunu savunarak, ''Çünkü biz projelerimizle birlikte sizlerin karşısına etkin bir şekilde ve sorumluluk anlayışı içerisinde çıktık'' diye konuştu.

 

Volkan Canalioğlu ve beraberindekiler, daha sonra Vakfıkebir'in Yalıköy beldesinde, CHP teşkilatının açılışını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset