Büyükaydın'dan jet cevap!

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, hafta sonu gerçekleştirilen merkez ilçe seçimlerinin iptali istemiyle yapılan başvurunun gündemlerinde hiç yer almadığı ifade ederek, “Bizim gündemimiz yerel seçimlerdir” dedi. Biz küçük işler peşind

Büyükaydın'dan jet cevap!

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, hafta sonu gerçekleştirilen merkez ilçe seçimlerinin iptali istemiyle yapılan başvurunun gündemlerinde hiç yer almadığı ifade ederek, “Bizim gündemimiz yerel seçimlerdir” dedi.

 

Biz küçük işler peşinde koşmayız. Bizim hedefimiz tüm teşkilatlarımızla birlikte Trabzon Belediyesi'ni almak için gerekli çalışmaları hayata geçirmektir” dedi.

 

23 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe kongresinde 243 oyla başkanlığa seçilen Yılmaz BÜYÜKAYDIN “biz hedefleri olan, inandığı doğrular üzerinde yol çizen bir ekibiz. Kongre sürecimizde ve kongre günü de 19 Mayıs Spor Salonu'nda ifade ettiğim gibi biz Trabzon Belediyesi'ni hedef olarak belirledik. Trabzon insanının hizmeti ehline teslim etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ve aynı zamanda Başbakanımıza olan borcumuzu ödeme gibi bir sorumluluğumuz var. Elbette bu sorumluluğu kongrede demokratik bir yarış içerisinde olduğumuz diğer aday arkadaşlarımız da dahil olmak üzere tüm teşkilatlarımızla el ele vererek birlik beraberlik içerisinde yerine getireceğiz. Daha ilk günden biz çalışmalarımızın startını verdik. Teşkilatlarımız ve delege kardeşlerimizin bize yüklediği bu sorumluluğun bilinciyle 'Durmak Yok Yola Devam' diyoruz” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset