Büyükaydın haber61'e açıkladı

Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın,  Ak Parti Genel merkezinde dün akşam yapılan toplantıda Trabzon belediye başkanlığı için adayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu isminin ağırlık kazandığını söyledi. Büyükaydın haber61.net'e yaptığı açıklama

Büyükaydın haber61'e açıkladı

Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın,  Ak Parti Genel merkezinde dün akşam yapılan toplantıda Trabzon belediye başkanlığı için adayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu isminin ağırlık kazandığını söyledi.

 

Büyükaydın haber61.net'e yaptığı açıklamada, Ak Parti'nin Trabzon Belediye başkan adayının Cuma günü Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını  belirterek, “Sayın Başbakanımız bu konuda Cuma günü Ankara'da bir açıklama yapacak.  Bizler de yarın Ankara'ya gidyoruz. Dün akşam ki toplantıda ağırlıklı olarak Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ismi ortaya çıktı. Bu konuda tam açıklamayı başbakanımız yapacak” dedi.

 

 

Selahattin AYDINLI / Haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset