Büyükanıt'tan Baykal yanıtı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yoğun trafik nedeniyle Genelkurmay Başkanlığı'ndaki devir teslim töreninin başlamasından çok kısa bir süre sonra karargahtaki salona varınca, törene katılamadı. CHP liderinin salona alınmadığını bu sabah öğrenen Yaşar Büyük

Büyükanıt'tan Baykal yanıtı
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yoğun trafik nedeniyle Genelkurmay Başkanlığı'ndaki devir teslim töreninin başlamasından çok kısa bir süre sonra karargahtaki salona varınca, törene katılamadı.

CHP liderinin salona alınmadığını bu sabah öğrenen Yaşar Büyükanıt çok üzüldü. Baykal'ı telefonla arayan Büyükanıt, 'Ben de gazetelerden öğrendim, çok üzüldüm' dedi.

Baykal ise Büyükanıt'a teşekkür ederek 'Çok naziksiniz ama bir dakika da olsa geciktiğim için hata bende' diyerek emekli Genelkurmay Başkanı'nı teselli etti.

Baykal, Genelkurmay'daki törene trafik nedeniyle tam 17.00'de ulaşabilmişti. Baykal, törenin yapıldığı Çakmak Salonu önüne vardığında ise davetlileri salon girişinde karşılayan görevli albay, Baykal'a, "Efendim Sayın Cumhurbaşkanı geldi, İstiklal Marşı okundu. Kesin talimat var, tören başladıktan sonra hiç kimseyi içeri alamıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset