Büyük tartışma başladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde ortaya attıkları iddiaları tartışmak üzere bir araya geldi. Gazeteci Uğur Dündar yönettiği TBMM Basın Toplantısı Salonunda yapılan tartışma

Büyük tartışma başladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde ortaya attıkları iddiaları tartışmak üzere bir araya geldi.

Gazeteci Uğur Dündar yönettiği TBMM Basın Toplantısı Salonunda yapılan tartışmayı çok sayıda basın mensubu izliyor. Çeşitli televizyon kuruluşlarına ait 20 canlı yayın aracı da tartışmayı seyircilere naklen aktarıyor.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, Kılıçdaroğlu ve Fırat'ı, tartışmaları öncesinde birlikte kabul etti.

Toptan'ın TBMM'deki makamında gerçekleşen görüşme, 15 dakika sürdü.

KILIÇDAROĞLU: "SÜRPRİZLER OLACAK"
CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu, Meclis başkanlık binasının önünde, gazetecilerin, ''Heyecanlı mısınız?'' sorusuna, ''Hayır heyecanlı değilim. Sorumluluk içinde bildiklerimi açıklayacağım. Sonucunu hep beraber göreceğiz'' karşılığını verdi.

Bir gazetecinin, ''Yaz boyunca hem AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, hem de Deniz Feneri Davası konusunda ardı ardına belgeler açıkladınız. Bugün de sürprizlerin olacak mı?'' şeklindeki sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, ''Her yolsuzluk olayında sürprizler vardır. Burada da sürprizler olacak. Benim de sürprizlerim olacak. Bunları hep beraber duyacaksınız, göreceksiniz. Belgelerini de sizlere göstereceğim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler