Büyük tartışma basına açık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, gazeteci Uğur Dündar yönetiminde yapacakları tartışma, yarın saat 14.30'da Meclis Basın Toplantı Salonunda gerçekleşecek. TBMM Genel Sekreteri Ali O

Büyük tartışma basına açık
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, gazeteci Uğur Dündar yönetiminde yapacakları tartışma, yarın saat 14.30'da Meclis Basın Toplantı Salonunda gerçekleşecek.

TBMM Genel Sekreteri Ali Osman Koca, yasamadan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Araç, Kanunlar ve Kararlar Dairesi Başkanı Gündüz Dinçer ve İletişim Daire Başkanı Feridun Keşir'le birlikte TBMM Ana Binadaki Basın Toplantı Salonunda incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Koca, CHP'nin tartışma yeri için Divan Salonunu talep ettiğine ilişkin bir soru üzerine, ''Mecliste basın toplantısı yapılacak yer belli. Tüm basın toplantıları düzenleniyor. Milletvekillerinin burada basın toplantısı düzenlediklerini siz daha iyi biliyorsunuz. CHP, bizden Divan Salonunu talep etmedi'' dedi.

''Herhangi bir özel önlem alınmayacak, her zaman ki gibi...'' diyen Koca, bazı gazetecilerin ''Basın Toplantı Salonunun dar olduğu'' şeklindeki sözlerini karşılıksız bıraktı.

Salonu inceleme amaçlarının sorulması üzerine de Koca, ''Sadece 'duruma bakalım' dedik, baktık ki herkes burada. Yarına hazır'' diye konuştu.

AK Parti'li Fırat ile CHP'li Kılıçdaroğlu, bir değişiklik olmaması halinde, yarın saat 14.30'da Meclis Basın Toplantı Salonunda Uğur Dündar'ın yöneteceği tartışma programında bir araya gelecek. Programı, tüm basın mensupları takip edip, canlı yayınlayabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset