Bülent Arınç'tan Açıklama

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, ''Milletin emanetini bu dönemde bıraktığını'' ifade ederek, ''Meclis başkanlığına aday olmayacağım'' dedi.Arınç, Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, ''Milletin emanetini bu dönemde bırakıyorum. Meclis Başkanlığına

Bülent Arınç'tan Açıklama

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, ''Milletin emanetini bu dönemde bıraktığını'' ifade ederek, ''Meclis başkanlığına aday olmayacağım'' dedi.


Arınç, Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, ''Milletin emanetini bu dönemde bırakıyorum. Meclis Başkanlığına aday olmayacağım'' dedi. Bu görevi 5 yıl doya doya, dolu dolu yaptığını belirten Arınç, önüne koyduğu projelerin çok büyük bir kısmını başardığını kaydetti.


Bülent Arınç, ''Meclisimiz artık çok iyi işleyen, çok itibarlı bir parlamento haline geldi. Esasen asıl amacımız da buydu. Çünkü biz, Meclisimizi demokrasinin kalbi olarak görüyoruz. Meclisimizi, birinci Meclisten bu yana, milletimizin egemenliğinin temsilcisi olarak görüyoruz'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset