Bülent Arınç: Karşılığını vereceğiz

 Arınç, Akçakale'ye top mermisi düşmesine ilişkin "Gözünü karartmış insanlar değiliz. Ama insanımızın hayatını kaybetmesi ve topraklarımıza bir saldırının olması karşısında da haklarımızı sonuna kadar koruyacağız" dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, A

Bülent Arınç: Karşılığını vereceğiz

 

Arınç, Akçakale'ye top mermisi düşmesine ilişkin "Gözünü karartmış insanlar değiliz. Ama insanımızın hayatını kaybetmesi ve topraklarımıza bir saldırının olması karşısında da haklarımızı sonuna kadar koruyacağız" dedi.
 
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Akçakale'ye top mermisi düşmesiyle ilgili, ''Son olay, bardağı fazlasıyla taşırmıştır. Bir defa Türkiye egemen bir ülkedir. Kendi toprağına karşı bir saldırı yapılmış ve yurttaşlarımız hayatını kaybetmiştir. Bunun uluslararası hukukta mutlaka bir karşılığı vardır'' dedi.
 
Başbakan Yardımcısı Arınç, Türkiye'nin NATO üyesi olduğunu hatırlatarak, ''NATO sözleşmesinin belli maddeleri, üye ülkelerden birinin şu veya bu şekilde saldırıya uğraması karşısında buna karşı yükümlülükler getirmektedir. Biz gözünü karartmış insanlar değiliz. Ama insanımızın hayatını kaybetmesi ve topraklarımıza bir saldırının olması karşısında da elbette haklarımızı sonuna kadar koruyacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset