"Bu ayıp bize yeter"

Genel Başkan Yardımcısı Uzun, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, partisinin 6. olağanüstü büyük kongresinde genel başkanlığa aday olma niyeti bulunduğunu belirterek, ''Bu konuda parti teşkilatlarımla görüş alışverişinde bulunuyorum.

"Bu ayıp bize yeter"
Genel Başkan Yardımcısı Uzun, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, partisinin 6. olağanüstü büyük kongresinde genel başkanlığa aday olma niyeti bulunduğunu belirterek, ''Bu konuda parti teşkilatlarımla görüş alışverişinde bulunuyorum. Adaylıkla ilgili olarak istişare toplantılarına Trabzon'dan başladım'' dedi.

Uzun, Anavatan Partisi'nde yapılabilecek bütün görevleri yaptığını, yutulabilecek bütün tozları yuttuğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''Türkiye son 6 yıldır ekonomik ve siyasal anlamda kötü yönetildi. Türk siyasal hayatı geri gidiyor. Türkiye, korkuların, gerginliklerin, kavgaların olduğu bir dönem yaşamaya başladı.

Bunun için Türkiye'de asabi siyasetten bir an önce kurtulmalıyız. Ülkeyi tek başına bir iktidar yönetmesine rağmen ekonomi çok kötü yönetiliyor. Bu hükümet bize yalancı bahar yaşatıyor. Bu sürede günübirlik tedbirler alınarak geçiştirmeler yapıldı.''

Uzun, çeşitli basın organlarında Turgut Özal'ın anıt mezarının elektriğinin borç yüzünden kesildiği yönünde haberler çıktığını anımsatarak, ''Bu ayıbın bir daha tekrarlanmasını istemiyorum. Türkiye'de cumhurbaşkanlığı yapmış ve her kesimin sevgisini kazanmış bir kişinin anıt mezarının elektriğinin kesilmesini anlamıyoruz'' diye konuştu.

Konuyla ilgili olarak yetkilileri göreve çağıran Uzun, ''Bir anıt mezarı aydınlatamıyorlarsa bu ayıp bize yeter'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset